Yeni bir mutfak mı tasarlıyorsunuz? İlk adımlardan biri, mutfak dekorasyon fikirlerini gözden geçirmektir. Mutfak planlama yolculuğunuzda yardımcı olacak ipuçlarını ve ilham verici mutfak tasarımlarını bir araya getirdik! Sizin için hazırladığımız sayfayı inceleyerek mutfağınızı renklendirecek mutfak dolabı fikirleri, mutfak renk trendleri, mutfak depolama ipuçları ve küçük mutfaklar için tasarım fikirleri gibi temel konular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Farklı tasarım fikirlerini inceleyerek mutfağınızı zevkinize göre tasarlamanın tadını çıkarın!
Daha fazla gör
İlham verici mutfak tasarımlarını keşfedin:
Mutfağınız için renk fikirleri.
Mutfağınızda bir yenilik mi planlıyorsunuz, yoksa yeni mutfağınız için entegre bir renk şeması mı oluşturmak istiyorsunuz? İlham galerimiz, mutfağınıza hoş bir hava katacak, klasik, cesur veya doğal tonlardaki mutfak renkleri konusunda size tavsiyeler ve fikirler sunar.
Renkli mutfak duvarlarıyla dikkat çekin.
Renkli duvarlar, mutfakta bir odak noktası yaratır ve dolaplarınız için çarpıcı bir arka plan oluşturur. Farklı renkleri tercih edin: Kırmızı renkli duvar, modern mutfaklara sıcak ve davetkar bir his yaratırken aynı zamanda canlı bir renk dokunuşu ekler.
Mavi mutfaklar.
Mavi, çok yönlü bir mutfak rengidir - ister zarif gece mavisi, ister sakinleştirici açık mavi, ister daha görkemli bir ton seçin. Mavi mutfak dolapları, paslanmaz çelik ve siyah & beyaz cam veya mermerle güzel bir uyum yakalar.
Pastel renk mutfaklar.
Pastel renkler kullanarak mutfağınızı daha ferah ve parlak bir hale getirin. Krem, uçuk mavi, gül kurusu, açık sarı veya yeşil renkleri mutfağınıza şıklık katacaktır. Vintage bir his için mutfağınıza bakır aksesuarlar ekleyin.
Toprak rengi aksesuarlar.
Toprak renk tonları ve aksesuarlar sadece doğal bir his yaratmakla kalmaz, aynı zamanda mutfağınıza güzel dokular da katar. Mutfağınıza Akdeniz havası vermek için pişmiş toprak kaseleri ve sürahileri ahşap, bambu veya palmiyeyle birlikte kullanın.
Gri mutfaklar.
Soluk veya koyu tonda griler mutfağınıza modern ve sofistike bir hava katar. Vurgulu dolaplar, cam cepheler veya paslanmaz çelik mutfak ürünleri için mükemmel bir zemindir.
Siyah beyaz mutfak fikirleri.
Siyah beyaz mutfaklarda yapabileceklerinizin sınırı yoktur. Siyah meşe, obsidyen veya siyah granit gibi dolap ve tezgah malzemelerinden ilham alabilir, doğal taş veya açık renkli mermeri seçebilirsiniz.
Mat ve minimalist mutfak.
Mat siyah dolaplar, siyah zeminle eşsiz bir uyum sağlayarak siyah beyaz mutfaklara çekicilik katar. Adada yer alan ve duvar boyunca uzanan şık beyaz tezgahlar, çarpıcı vurgular yaratır. Endüstriyel tarzdaki bar tabureleri şıklığı tamamlar.
Daha yakından incelemek ister misiniz?
Siyah mutfak aletleri.
Beyaz mutfaklar, parlak metro karosu, kırık beyaz mutfak dolapları ve beyaz aksesuarlarla büyüleyicidir. Siyah renkteki Bosch ankastre fırın, elektrikli ocak, gazlı ocak ve davlumbazları, beyaz mutfağınızda çarpıcı bir hava yaratır.
Renk sıçraması.
Beyaz mutfak dolapları, siyah cam seramik ocak ve paslanmaz çelik kulplar gibi seçkin ögelerle vurgulanır. Dokulu tezgah arkası pano eğlenceli bir kontrast yaratarak mutfağınıza sıcak bir ifade katar.
Siyah mutfak tezgahı.
Siyah kompozit tezgah, granit tezgah, mermer tezgah veya obsidyen mutfak tezgahı hem mutfağınıza zarafet katar hem de çok kullanışlıdır. Koyu renkli tezgah yüzeyi, çizilmelere veya dökülmelere karşı ekstra koruyucudur.
Siyah duvarlar.
Siyah duvarlar, ahşap mutfak dolaplarıyla iyi bir uyum yakalarken küçük alanlara da ekstra derinlik katar.
Mutfak depolama fikirleri.
Mutfağınız, boyutu fark etmeksizin çok işlevli alanlardır. Mutfak alanınız ihtiyacınıza göre bir çalışma alanına veya oyun köşesine dönüşebilir. Bu nedenle yaratıcı ve yer kazandıran depolama çözümlerini kullanmak büyük önem taşır.
Gömme dolaplarla depolama seçenekleri.
Depolama alanı olarak kullanabileceğiniz tüm alanları kullandığınızı düşünüyor musunuz? Kapı çerçevenizin etrafındaki girintili köşeler veya duvar içi alanlar da size harika ekstra depolama alanı sağlar.
Akıllı çekmece depolaması.
Koruyucu yuvalara ve iyi bir düzene sahip çekmece içi bıçak saklama alanı kullanışlıdır ve mutfak kazalarının önüne geçer.
Açık mutfak rafları.
Küçük mutfaklarda açık raflar kullanmak ferahlık yaratır. Böylece hem vitrin görünümüne sahip olur, hem de sofra takımlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
Yaratıcı mutfak gereçleri deposu.
Mutfak raflarınızın hem altını hem üstünü kullanarak alanınızdan en iyi şekilde yararlanabilir, mutfağınızda renkli bir odak noktası oluşturabilirsiniz.
Çok işlevli mutfak köşeleri.
Mutfak köşelerinizi ihtiyacınıza göre ister kahvaltı köşesi, ister mutfak gereçleriniz için bir saklama alanı olarak kullanabilirsiniz.
Küçük mutfak fikirleri.
Mutfak alanınız küçük olsa bile, alanınızdan maksimum verimi almak için yapabileceğiniz birçok şey var. Küçük mutfak fikirleri derlememiz sayesinde mutfak alanınızdan tasarruf etmenizi sağlayacak ipuçlarına göz atabilirsiniz.
Akıllı düzenlerle daha büyük.
U şeklindeki mutfaktan karşılıklı mutfaklara kadar, küçük mutfaklarda en önemli olan, buzdolabı, ocak ve lavabo arasındaki iyi organize edilmiş bir çalışma üçgenidir.
Çamaşır alanı olan tek duvarlı mutfak.
Çamaşır ve kurutma makinenizi yerleştirmek için yeterli alana sahip değilseniz, mutfağa yerleştirmek akıllı bir seçimdir. Çamaşır ve kurutma makinelerimiz dolaplarınıza rahatça sığar.
Yerden tavana dolaplar.
Parlak bir yüzeye ve cam kapaklara sahip tavan yüksekliğindeki dolapları alttan donduruculu solo buzdolaplarımızla kullanarak, küçük mutfağınızda alanı en üst düzeye çıkarabilirsiniz.
Merdiven altı alanını kullanın.
Küçük mutfağınızı merdiven altındaki boş alana konumlandırarak hem yer tasarrufu sağlayabilir, hem de merdiven altındaki boş alanı değerlendirebilirsiniz. Alttan donduruculu solo buzdolabı, ankastre fırın, gazlı ocak ve sürgülü aspiratör ile mutfağınızı tamamlayın.
Küçük mutfaklar ile ilgili daha fazla fikir edinmek ve uygun cihazları öğrenmek ister misiniz?
Mutfak dolabı fikirleri.
Mutfak dolaplarınız sayesinde klasikten moderne, çağdaştan minimaliste kendi tarzınızı mutfağınıza yansıtabilirsiniz. Mutfak dolaplarında seçebileceğiniz pek çok stil, kaplama türü, çekmeceler ve düzen tipi vardır. Seçkimizdeki mutfak dolabı çeşitlerinden ilham alabilirsiniz.
Mermer tezgahlı ada tipi mutfak ile modern gri dolaplar.
Özellikle küçük mutfaklarda parlak dolap kaplamaları mutfağınızın daha aydınlık görünmesini sağlar. Ada tipi mutfaklar için, mutfak dolaplarınızı mermer kaplamalı tezgah gibi kontrast yaratacak bir malzeme ile birlikte kullanın.
Ahşap kaplama ada tezgahı ve dolaplar.
Ahşap dolaplar da çağdaş tasarımlara sahiptir. Şık kaplamalar, bir duvarın uzunluğunu veya bir adanın yüksekliğini vurgular. İyi yerleştirilmiş bir ada tipi davlumbaz, kusursuz bir görünüm katar.
Beyaz klasik karşılıklı mutfaklar.
İki duvar, tek tasarım: klasik karşılıklı mutfak. Beyaz dolaplar ve tuğla görünümlü duvar kaplaması, çiftlik evi tarzı mutfağın klasik görünümünü vurgular. Meşe tezgahlar ve aksesuarlar, mutfağınıza sıcaklık katar.
Derleme mutfaklar.
Heyecan verici bir kontrast için sade bir zemin oluşturan gömme modern dolapları rustik bir masayla birleştirin. Koyu, klasik sandalyeler ve eğlenceli bir metal sarkıt lamba, tüm tarzları bir araya getirir.
Tek renkli mutfak tasarımları.
Kusursuz bir tasarıma sahip beyaz dolaplar, özellikle gri bir duvarla güzel bir uyum yakalar. İnce paslanmaz çelik vurgular ve cam dolap kapakları mutfağınızı aydınlatır.
Daha fazla mutfak planlama kaynağı.
Bosch ürünleri bir tık uzağınızda!
Evinizin konforunda alışveriş keyfi online mağazamızda.
Müşteri Hizmetleri
444 6 333 no’lu Bosch Çağrı Merkezi’ni 7/24 arayabilirsiniz.
Bosch Dünyası
Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik demektir.
Yetkili Satıcılar
Size en yakın Bosch Yetkili Satıcısını bulun!