Daha çıtır ve sağlıklı kızartmalar hazırlayın.

3D Fry ile çıtır çıtır, hafif ve lezzetli kızartmalar hazırlamak mümkün. Sebzeden patatese, tavuktan balığa dilediğiniz ürünü 3D Fry Tepsi ile sağlıklı bir şekilde kızartabilirsiniz.
Üstelik 3D Fry Tepsi özel delikli yapısı ile pratik bir kullanım sunar. Tepsiyi bulaşık makinesinde kolayca yıkayıp zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kısa sürede büyük porsiyonlar pişirin.

3D Fry ile sağlıklı, çıtır ve büyük porsiyon kızartmaları hazırlamak için uzun sürelere ihtiyacınız yok. Normal fırın tepsisi boyutundaki 3D Fry Tepsi’nin sıcak hava teknolojisi sayesinde, çok daha hızlı bir şekilde büyük porsiyonları tek seferde pişirebilirsiniz.

Hafif ve ergonomik tasarım.

3D Fry Tepsi’si ergonomik ve hafif bir yapıya sahiptir, tek elle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca mutfağınızda ekstra bir alana gerek duymadan bir sonraki pişirmeye kadar fırınınızın içerisinde rahatlıkla saklayabilirsiniz

3D Fry Tepsi'yi keşfedin

3D Fry Tepsi ile Hazırlanabilecek Tarif Önerileri

Kekikli ve pestolu çıtır patates dilimleri

Malzemeler:
• 800 g mumlu patates
• 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
• 1 çay kaşığı kurutulmuş kekik
• 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi
• 1 çay kaşığı tuz
• 150 gram taze fesleğen
• 1 diş sarımsak
• 80 gram çam fıstığı
• 100 gram parmesan
• 15 ml limon suyu
• 150 ml sızma zeytinyağı
• Yarım çay kaşığı tuz
• 40 ml su

Hazırlanışı:
1. Patatesleri 2 cm kalınlığında dilimler halinde kesin.
2. Fesleğeni iri doğrayın ve sarımsakları soyun ve ikiye bölün.
3. Bir yardımıyla parmesanı rendeleyin.
4. Çam fıstığı, diş sarımsak, fesleğen ve parmesanı küçük bir karıştırma kabına koyun.
5. Karışımı, hızı kademeli olarak artırarak bir el blenderi ile karıştırın.
6. Limon suyunu ve suyu dökün.
7. Fesleğenli pestoya yarım çay kaşığı tuz koyun, zeytinyağını dökün ve pürüzsüz olana kadar çırpma teli ile karıştırın.
8. Patatesleri geniş bir karıştırma kabına koyun ve ayçiçek yağını karıştırın.
9. Yağın veya karışımın damlamasını önlemek için 3D Fry Tepsisini standart tavaya yerleştirin.
10. Patatesleri 3D Fry Tepsisine yayın ve belirtildiği gibi fırında pişirin.
11. Kalan tuzu, kuru kekiği ve limon kabuğunu bir kaseye koyun. Bir kaşık ile karıştırın.
12. Kızartmaları bir tabağa koyun. Fesleğen pesto ile servis yapın.

Pişirme Önerisi:
3. rafa 3D Fry Tepsi (damlamayı önlemek için 1. rafta standart tepsi kullanın)
Air Fry modunda 200 °C'de 20-25 dakika pişirin.

Biberli ve miso soslu çıtır tatlı patates kızartması

Malzemeler:
• 800 gram tatlı patates
• 1 yemek kaşığı nişasta
• 4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
• Yarım çay kaşığı pul biber
• 1 çay kaşığı tuz
• 40 gram miso ezmesi
• 4 çay kaşığı bal
• 20 ml lime suyu
• 1 çay kaşığı pul biber
• 150 gram silken tofu

Hazırlanışı:
1. Tatlı patatesleri soyun ve çubuklar halinde kesin.
2. Tatlı patatesleri ve ayçiçek yağını geniş bir karıştırma kabına koyun.
3. Yavaş yavaş nişasta ekleyerek karıştırın.
4. Yağın damlamasını önlemek için 3D Fry tepsisini standart tavaya yerleştirin.
5. Tatlı patatesleri 3D Fry tepsisine yayın ve belirtildiği gibi fırının ortasında pişirin.
6. Silken tofuyu küçük bir karıştırma kabına koyun ve pürüzsüz olana kadar çırpma teli ile karıştırın.
7. Bal, 1 tatlı kaşığı pul biber, miso ezmesi ve limon suyunu ekleyin.
8. Kızartmaları geniş bir karıştırma kabına koyun, üzerine kalan pul biber ve tuz serpin ve bir yemek kaşığı ile karıştırın.
9. Tatlı patates kızartmasını bir tabağa alın. Miso sosu ile servis yapın.

Pişirme Önerisi:
3. rafa 3D Fry Tepsi (damlamayı önlemek için 1. rafta standart tepsi kullanın)
Air Fry modunda 200 °C'de 20-25 dakikada pişirin.

Sebze kızartmaları

Malzemeler:
• 200 gr karışık sebze: pancar, yaban havucu, tatlı patates, yeşil lahana, havuç, lahana vb.
• Zeytinyağı
• Baharatlar
• Deniz tuzu

Hazırlanışı:
1.Sebzeleri soyun ve 1,5 mm kalınlığında ince dilimler halinde kesin. Sebzeleri nemi serbest bırakmaması için tuzlamayın.
2. Sebzelere biraz yağ dökün ve dilediğiniz baharatları ekleyin.
3. Sebzeleri 3D Fry Tepsisine eşit şekilde yayın - sebzeleri üst üste istiflemeyin, mümkünse tek kat halinde tutun.
4. Pişirmenin esnasında cipsleri tepsiye yapışmayacak şekilde çevirin ve maksimum çıtırlık elde edin.
İpucu: Üzerine deniz tuzu serperek servis edebilirsiniz.

Pişirme Önerisi:
3. rafa 3D Fry Tepsi (damlamayı önlemek için 1. rafta standart tepsi kullanın)
Air Fry modunda 140 °C'de 30 dakikada pişirin.

Ekşi krema soslu fırında kavrulmuş pancar

Malzemeler:
• 25 ml portakal suyu
• 1 çay kaşığı bal
• 20 ml ayçiçek yağı
• 10 ml sızma zeytinyağı
• 1.5 çay kaşığı tuz
• 2 çay kaşığı karabiber
• 1 armut
• 1 yemek kaşığı kişniş tohumu
• 120 gram beyaz peynir
• 1 çay kaşığı zeytinyağı
• 100 gr tam yağlı krem peynir (% 20 yağ)
• 200 gr ekşi krema (% 10 yağ)
• Yarım çay kaşığı limon kabuğu rendesi
• 1 yemek kaşığı bal
• 2 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:
1. Armutu ince dilimleyin ve pancarı 3 cm'lik parçalar halinde kesin. Kişniş tohumlarını öğütün.
2. Portakal suyunu küçük bir karıştırma kabına dökün.
3. Bal, karabiber, tuz ve kişniş tohumlarını ekleyip bir çay kaşığı ile karıştırın.
4. Zeytinyağı ve ayçiçek yağı ekleyin.
5. Ekşi krema, limon kabuğu rendesi ve krem peyniri başka bir küçük karıştırma kabına koyun.
6. Pürüzsüz olana kadar bir çorba kaşığı ile karıştırın.
7. 2 tutam tuz ve balla tatlandırın.
8. Pancarları bir kaseye koyun ve portakalın üzerine dökün.
9. Yağın damlamasını önlemek için 3D Fry tepsisini standart tavaya yerleştirin.
10. Pancarları 3D Fry tepsisine yerleştirin.
11. Belirtildiği gibi fırında kızartın.
12. Pancarları bir tabağa koyun.
13. Armutu üstüne koyun ve beyaz peyniri üstüne ufalayın.
14. Üzerine zeytinyağı gezdirin.
15. Ekşi krema sosu ile servis yapın.

Pişirme Önerisi:
3. rafa 3D Fry Tepsi (damlamayı önlemek için 1. rafta standart tepsi kullanın)
Air Fry modunda 200°C'de 20-25 dakika pişirin.

Beyaz peynir soslu fırında kavrulmuş patates

Malzemeler:
• 25 ml portakal suyu
• 1 yemek kaşığı bal
• 20 ml ayçiçek yağı
• 20 ml zeytinyağı
• 1.5 çay kaşığı tuz
• 2 çay kaşığı karabiber
• 450 gram unlu patates
• Yarım yemek kaşığı şeker
• 80 gram roka
• 200 gram çeri domates
• Yarım çay kaşığı tuz
• 200 gram beyaz peynir

Hazırlanışı:
1. Patatesleri dilimler halinde kesin ve çeri domatesleri ikiye bölün.
2. Portakal suyunu küçük bir karıştırma kabına dökün.
3. Bal, karabiber ve 1,5 çay kaşığı tuz ekleyin ve bir çay kaşığı ile karıştırın.
4. 10 ml zeytinyağı ve ayçiçek yağı ekleyin.
5. Kalan zeytinyağını başka bir küçük karıştırma kabına dökün, beyaz peynirin içine ufalayın ve şekeri ekleyin.
6. Pürüzsüz olana kadar bir çorba kaşığı ile karıştırın.
7. Patatesleri bir kaseye koyun ve portakal turşusunun üzerine dökün.
8. Yağın damlamasını önlemek için 3D Fry tepsisini standart tavaya yerleştirin. Patatesleri 3D Fry tepsisine yerleştirin.
9. Çeri domatesleri ekleyin.
10. Fırının ortasında kızartın.
11. Kavrulmuş sebzeleri bir tabağa koyun.
12. Kalan tuzu serpin ve üstüne roka serpin.
13. Sos ile servis yapın.

Pişirme Önerisi:
3. rafa 3D Fry Tepsi (damlamayı önlemek için 1. rafta standart tepsi kullanın)
Air Fry modunda 200 °C'de 25 dakikada pişirin.